Általános szerződési feltételek

BonDia Mátra
Magánszálláshely- NTAK azonosító: MA21000770
3235 Mátraszentimre-Fallóskút, Kitaibel Pál u. 8.
Horgas Diána +36706051195

Foglalási és fizetési feltételek

Ajánlatkérés történhet telefonon, emailen, illetve a honlapon keresztül tájékozódhatnak az árakról, szabad kapacitásról. Foglalás a www.bondiamatra.hu honlapon, vagy az info@bondiamatra.hu-ra küldött emailben kezdeményezhető. A honlapon (www.bondiamatra.hu) történő foglalás esetén az oldal navigációs felületét kell követni. Emailes foglalás kezdeményezése az alábbiak szerint történik:
Az igénybejelentést követően szabad kapacitásaink alapján árajánlatot küldünk Vendég részére, melynek elfogadásáról tájékoztat minket. Kötöttségünk az ár tekintetében az ajánlattételt követő 72 órás időtartam erejéig van, a szabad kapacitásra nem vállalunk garanciát. Az ajánlat írásbeli megerősítése feltétlen szükséges Vendég részéről, majd azt követő 24 órán belül szükséges a fizetés megtörténte, ellenkező
esetben a foglalást nem vagyunk kötelesek fenntartani. Emailes foglalás esetén a következő adatokat kérjük megadni: név ;e-mail cím ;telefonszám ;lakcím;számlázási adatok; tartózkodás időpontja (érkezés, távozás);érkező személyek száma.

Fizetés
Ha a foglalás az érkezést megelőző 21. napon belül történik, a teljes összeg megfizetése szükséges. Lemondás esetén a megfizetett összeg 65%-át meghiúsulási kötbérnek tekintjük.
Abban az esetben, ha a foglalás és az érkezés dátuma között több, mint 21 nap telik el, 15% előleg megfizetését kérjük, a maradék összeg kiegyenlítése az érkezés időpontja előtti 21. napig szükséges. Lemondás esetén az előleget nem vagyunk kötelesek visszatéríteni, az érkezést megelőző 21. napon belüli lemondás esetén az előlegen felül megfizetett összeg 50%-át meghiúsulási kötbérnek tekintjük. Az
érkezést megelőző 24 órán belüli lemondás esetén a teljes összeg meghiúsulási kötbérnek tekintendő. A szállásadó a fizetési feltételek tekintetében a Vevő javára egyedileg bármikor eltérhet.
A lemondást minden esetben írásban kell közölni az info@bondiamatra.hu email címen. A módosítást szintén írásban kérjük kezdeményezni. A szállásadó a fizetési feltételek tekintetében a Vevő javára egyedileg bármikor eltérhet. A vételár megfizetése történhet kártyás fizetéssel honlapon keresztül, átutalással vagy SZÉP kártyával. SZÉP kártyás fizetés: OTP, K&H és MKB kártyával rendelkező vendégek számára is lehetséges Visszalépés, módosítás a Bondia Mátra részéről:
Fenntartjuk a módosítás jogát. Előfordulhatnak előre nem látható események, mint pl. csőtörés, áramszünet, extrém időjárási körülmények, vendég által okozott kár. Amennyiben tudomásunk van a problémáról, értesítjük a vendéget és törekszünk arra, hogy adott időpontban hasonló színvonalú és paraméterekkel rendelkező szálláshelyre átfoglaljuk. Ha nem tud megtörténni az átfoglalás, vagy a
vendég nem fogadja el a felkínált lehetőséget, a teljes vételárat haladéktalanul átutaljuk, illetve közös megegyezés alapján vendég kérésére későbbi időpontban biztosítjuk a nálunk tartózkodást.
Ha Vevő kormányzati szabályozás miatt nem tudja a szolgáltatást igénybe venni, a teljes vételárat visszautaljuk részére a lefoglalt dátum időpontját követő munkanapon. A szállást kizárólag az előre leegyeztetett létszámmal lehet igénybe venni. A Vendég harmadik félnek nem jogosult tovább adni az általa lefoglalt szolgáltatást.

A szállásdíj tartalmazza az idegenforgalmi adót, takarítást és egyéb szolgáltatásokat.
A helyszínen igénybe vett szolgáltatásokért nem számolunk fel külön díjat.
A szállás szolgáltatásai:
– Szauna, jakuzzi használat
– Törölközők, köntös, papucs
– Spa termékek, illóolajok
– Reggeli, pezsgő, kapszulás kávé, tea bekészítés
– Grill használata
– Internet
– TV, Netflix

Házirend
– A Vendég a szálláshelyet saját felelősségére veszi igénybe.
– A szálláshelyről bútorokat berendezési tárgyakat kivinni, áthelyezni nem megengedett, azok nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért a Vendég felel.
– A szálláshelyre háziállatot bevinni tilos!
– A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan tilos! Ez alól kivétel a beépített kandallókályha, melynek használatakor kérjük körültekintően eljárni. Az esetleges használatból fakadó károkért a Vendég felel.
– A szálláshelyre bevitt értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.
– Parkolás: az udvarban, illetve a ház előtt is biztosított- kamerával megfigyelt terület.
A Mátrában előfordulhatnak azonban olyan időjárási viszonyok, amikor autóval az udvarba, illetve közvetlen a ház elé a beállás nem, vagy csak nehezen lehetséges. Pl. hosszú esőzés (sár), vagy télen nagy mennyiségű hó leesésekor. A településen a házhoz közel 150-200m távolságban mindig található gépjárművel megközelíthető, parkolásra alkalmas terület.
– A szálláshely közvetlenül erdővel határos, a kertben megjelenhetnek az erdő állatai, ezért kérjük, hogy szabadtéri étkezés, grillezés esetén az ételmaradékokat ne hagyják szabadon.
– A szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, sérülések stb.).
– Érkezés: A szálláshelyet 15 óra után lehet elfoglalni. Korábbi érkezésre egyeztetést követően kerülhet sor, előző napi foglaltság függvényében.
– Távozás: A szálláshelyet a távozás napján 10 óráig el kell hagyni. Hosszabbítás és azok feltételei kizárólag egyeztetés alapján.